Tillbaka till blogg
Tisdag 27 September 2011
Premiär på lördag!

På lördag sparkar jag igång nästa turné som kort och gott kommer heta “Magnus Betnér IV” eftersom det är min 4:e stora turné. Hoppas ni alla kommer, jag är riktigt nöjd med showen. Den blir roligare än den förra känns det som. Och då var jag ändå jävligt nöjd med den. Så’n är jag! Premiären går av stapeln i Uppsala, där publiken får en extra present i form av en Irländsk komiker som heter Abie Philbin Bowman. Han kommer köra ca 15 minuter innan mig för Uppsalapubliken.
Min show den här gången blir ca 80 minuter lång och som vanligt är allt material nytt räknat från när förra turnén slutade. Har du sett “Livets Ord” live eller på tv så är det alltså helt nya grejer. Har du sett mig på någon klubb eller teater efter “Livets Ord” så kommer du känna igen en del. Det är så jag jobbar fram nytt material. I vanlig ordning så kommer jag jobba kontinuerligt med innehållet i showen och byter säkert ut hälften från turnéstart till slutet av turnén i mars.
Info om hur du får tag på biljetter i respektive stad finns här: http://www.magnusbetner.com/magnus-betner-iv/ och biljetterna kostar 265 + förköp i samtliga städer. Hoppas vi ses!INSTAGRAM