Tillbaka till blogg
Tisdag 4 Oktober 2011
Pod och Birro.

Gårdagens inspelning blev väldigt kul, mycket tack vare Özz Nujen och Marcus Birro. Ibland är det extra kul att det är live, som i går. Först fick man gå på Birro rätt hårt (därför att han är ett spån, som vanligt) och sedan han pendeln svänga till att det faktiskt var synd om Birro. Som andra har påpekat: Det är inte okänt vilken politisk färg, eller ens vilket parti han bekänner sig till. Det har fyran vetat hela tiden. Om de inte är helt jävla inkompetenta. Vilket i och för sig mycket väl kan vara fallet. När han sedan kandiderar till partiledare så fattar han rätt snabbt att det ju inte kommer gå att kombinera med att leda ett debattprogram och drar tillbaka sin kandidatur. Det är ingenting som skiljer Marcus Birros möjligheter till objektivitet nu, mot hur det var för två dygn sedan. Det borde ju fyran fatta. Kunde de tänka sig att ha honom i den positionen innan han kandiderade så borde de i rimlighetens namn kunna ha honom även efter att han varit partiledarkantidat i tre kvart. Men det är väl klart svårt att agera rätt när man saknar ryggrad. Och det gör ju tv 4.
Det blev lite teknikstrul med podcasten, så riktigt allt finns inte med där, utan vill man höra allt snack så är det den streamade versionen som gäller. Podcasten lyssnar man enklast på genom att prenumerera i iTunes. Ni som bojkottar Apple får leta upp en feed på Bandits hemsida.
Kan också meddela att det börjar bli riktigt ont om biljetter till “Magnus Betnér IV” i Göteborg, så vill ni gå där är det dags att skaffa. Även Halmstad och Borås får besök i veckan. Vi jobbar också på att få in lite fler städer, så stay tuned. Som man säger på radiospråk.INSTAGRAM