Tillbaka till blogg
Måndag 15 Maj 2017
Pension

Ännu en fantastiskt rolig jätteturné är avklarad och det är dags att köra klubbar igen. Den här gången blir dock klubbsvängen extremt kort eftersom jag tänker ta en rejäl paus och göra lite annat. Här ser ni de få gig jag har kvar i år och sedan blir det inga fler på väldigt länge. 21 maj spelar jag in min 11:e special i källaren på Scala och jag blir skitglad om ni kommer dit. Biljettinfo på internet.

Jag har aldrig hållit uppe från scenjobb mer än 7 veckor sedan jag började leva på standup 1998 så nu tänker jag göra det. Skriva lite mer. Det kanske blir en bok. Det kanske inte blir någonting. Se om man kan få en biroll i nästa Beck-film. Göra 20 pull-ups. Läsa 7,5 poäng om Hitlers badbyxor på designhögskolan i Borås. Ta ett styrelseuppdrag. Se om man kan få till en lunch med Elon Musk. Ni vet, allt det där som man inte hinner om man ska tänka ut kukskämt för att få publiken att orka lyssna på 30 minuter om varför det är dåligt med fascism. 

De senaste (snart) 20 åren har varit helt fantastiska och jag lär såklart komma tillbaka till standupen med full kraft snarare än jag egentligen har tänkt eftersom det är det jag älskar och det enda jag är riktigt jävla bra på men först ska jag vila lite och få ur mig mina idéer på andra arenor. Det lär hända en hel del på mina två youtubekanaler youtube.com/magnusbetner  där jag kör på svenska och youtube.com/betner2 där det finns klipp på engelska.

Dessutom har jag skaffat twitch, som verkar vara strålande för att sända live och där kommer jag förmodligen göra någon form av direktsänt program av typen snack om aktuella händelser så glöm inte följa den också. (Kanalen kommer också användas till att streama lite poker men det kan man ju skita i om man inte är intresserad.)   INSTAGRAM