Tillbaka till blogg
Måndag 13 December 2010
Livets Ord slutar på lördag.

Vilken jävla turné det har varit! Vi har hållit på ett drygt år och besökt så gott som varenda håla i hela Sverige. Fantastiskt kul, men också ekonomiskt vansinne att åka till så små städer som vi har gjort. Tyvärr är det nog det som är anledningen till att inte fler gör så omfattande turnéer som den här. Det är dyrare per plats att hyra lokaler, det är struligare med allt praktiskt på små orter, det är dyrare att annonsera osv. Men det är också jävligt kul! Tänk bara att ha en anledning att åka till Ludvika. 99 shower har det blivit när turnén är slut på lördag i stort sett har det varit utsålt överallt.
Stort tack till alla som kommit och tittat så här långt. Såklart också ett jävligt stort tack till Sam och Mats på kontoret och framför allt till Helena Sandklef som producerat hela skiten. Tror ingen annan hade klarat av det.
Tack också till all lokalpress som nappade på mitt experiment att inte ge ut fria pressbiljetter. Det har gjort turnén ännu roligare. Och producentens jobb ännu svårare.
Nu avslutar vi med en stor jävla smäll på Chinateatern i Stockholm där jag gör 2 extra långa föreställningar som också filmas för tv. Jag kommer klämma in lite grejer från början av turnén och jag kommer förmodligen ha några minuter helt nytt om de senaste dagarnas smällar av annan karaktär. Skulle tro att de två sista showerna blir runt 110 minuter i stället för de 90 som de flesta andra shower varit.
Det kommer gå i kanal fem någon gång i vår (som vanligt sänder de en kortare version på dryga 40 minuter). Info om exakt när kommer såklart här och på twitter när jag har den.
Återigen, stort tack till alla som kommit och tittat, till producent, kontor och till all fantastik personal på alla konserthus och teatrar runtom i landet. Drar förmodligen ut på en ny turné till hösten, så jag hoppas vi ses igen då.
För er som inte sett showen ännu är alltså sista chansen 17e och 18e december på Chinateatern i Stockholm. Biljetter bokar man via dem eller via ticnet.
Själv ska jag ladda upp med några lediga dagar i Köpenhamn och försöka att inte blogga om självmordsbombare.INSTAGRAM