Tillbaka till blogg
Tisdag 8 December 2009
Boxen släpps i morgon!

Ända sedan jag släppte min andra DVD “Uncut” har jag haft en liten dröm om att göra någon form av box. En box med två DVDer är ju lite futtigt, så det blev ingen. Sedan släppte jag “Inget är heligt” men då fanns det inte tid till att fixa någon box. Sedan kom “Tal till Nationen” och nu, tamejfan skulle det bli box. Jag är riktigt nöjd. Helena har fixat, dragit i trådar och kämpat. Och nu finns den ute. I morgon. Den kommer att finnas uppe i webshopen på www.ftwproductions.se och på alla stora nätshopar, samt på Åhléns och liknande. Priset ligger någonstans runt 350 spänn tror jag.
Boxen innehåller följande filmer:
“Live från Norra Brunn” (tidigare slut)
“Magnus Betnér – Uncut” (tidigare slut)
“Inget är heligt”
“Tal till nationen”
Samt allt bonusmaterial från originalsläppen. För box-släppet har allt fräschats upp och det finns till exemepel kapitelindelning på “Inget är heligt” något som saknades på originalet. Samtliga shower är också textade på både engelska och svenska. Bonusmaterialet på “Tal till nationen” är textat, men inte resten av bonusmaterialet.
Totalt är det dryga 4,5 timme standup och ca 4 timmar bonusmaterial på totalt fem skivor. Vi har lagt med extra bonusmaterial som tidigare inte funnits på DVD i form av en lång intervju från SVTs Hype.
Hoppas att ni kommer gilla boxen lika mycket som jag gör!INSTAGRAM