På måndag kl 21:55 är det premiär på mitt nya standup-program. Martin Soneby, jag och Bobbo Krull kommer åka runt och göra standup i miljöer där man inte brukar inte göra standup. Det kommer bli asbra. Ni borde titta. Mer info om programmet finns på http://kanal5.se/web/guest/idittansikte
Och så här skriver de om avsnitt 1:
I sitt första uppdrag ska Magnus Betnér uppträda inför den kristna församlingen i Metodistkyrkan St. Jakob i Göteborg.
Magnus Betnér drar sig inte för att skämta om religion så i sitt första uppdrag skickar Bobbo Krull honom till Göteborg där han ska uppträda inför den kristna församlingen i Metodistkyrkan St. Jakob. Piece of cake tycker Magnus som alltid tycker det är kul och intressant att prata religion. Vad många kanske inte vet är att Magnus växte upp med en pappa som var pastor och han var med i kyrkan som ung ända fram till att han var 19 år. Han valde då att hoppa av på grund av den lilla detaljen att han inte tror på Gud.
Med på tåget till Göteborg har Magnus lärlingen och kollegan Martin Soneby som värmer upp publiken i kyrkan. Men innan dess ska han genomföra sitt eget uppdrag som går ut på att tjata ihjäl en av Göteborgs ”goa” taxiförare med en massa ordvitsar. Väl uppe på scen i St. Jakobs kyrka får vi reda på om Magnus Betnér kan undvika att nämna Runar när det snackas religion och om Paulus var den tidens motsvarighet till Aftonbladet?