ENG / SWE

FAQ : Frequently Asked Questions
by Magnus Betnér

Vill du köpa en signerad bok så är leveranstiden ca 1 vecka eftersom jag ofta är bortrest.
Priset är 170 kr inklusive frakt inom Sverige. Är det bråttom eller du vill ha en inte signerad så finns den t ex här

Adlibris
Bokus

ABOUT THE BOOK

INBUNDEN, Svenska, 2016

Måste du alltid vara så dryg?, Vad tycker du om att Sverige har infört gränskontroller? , Har du testat att röka grönt? På frågesajten ask.fm hänger kidsen. Och Magnus Betnér. Här kan alla som vill, och det är många!, ställa frågor till Magnus. På två år har han svarat på nästan 20 000 frågor om precis allt: knark, sex, politik och religion inget ämne är för högt, eller för den delen för lågt, för att få bitska, roliga eller överraskande konstruktiva och peppande svar.

FAQ är ett axplock av de roligaste, dummaste och smartaste frågorna och svaren. Resultatet är en på samma gång kul, provocerande och tankeväckande läsning som också fungerar som en välbehövlig motvikt till allt näthat som frodas där ute.

Magnus Betnér är proffs på standup-scenen och syns på klubbar över hela landet. Han har blivit utsedd till bästa manliga komiker två gånger och till Sveriges sexigaste man, och 2015 tilldelades Magnus Betnér Albert Engström-priset. Magnus har medverkat i tv-produktioner som Parlamentet och Betnér Direkt. Han har gjort sex landsomfattande turnéer, däribland En skam för Sverige med Soran Ismail och Work in Progress.

INSTRUKTIONER

1. Swisha 170 kr till 123 32 16 793
2. Fyll i formuläret nedan och ange referensnumret för er swishbetalning. Detta hittar ni om ni klickar på händelser i swish och sedan trycker på er transaktion.
3. Dubbelkolla så att alla uppgifter stämmer, tryck sedan på skickaFyll i alla fält med en *.

Namn:*
Adress:*
Postnummer:*
Ort:*
Transaktionsnummer:*
Telefon:*
E-Mail:*
Övrigt:
Lös ekvationen( 4+4 ):*


INSTAGRAM

Kreera web&design